* Horizontale Vertalingen - Deze worden gebruikt voor horizontale grafieken. Dit zou een horizontale lijn en een bar. Een horizontale lijn zou geven de verticale lijnen in de grafiek, terwijl een bar de lijnen die elkaar kruisen op een horizontale lijn vertegenwoordigt. Deze types van vertalingen worden gebruikt de hele tijd in veel verschillende grafieken.

Verticale vertalingen zijn zeer nuttig voor uw kaarten. Ze kunnen ook worden gebruikt voor andere dingen, zoals bij het maken van andere grafieken die andere vormen van vertalingen te laten zien. Dit kan worden gebruikt voor grafieken die de gemiddelde prijs verandert gedurende een bepaalde markt of een andere grafiek die u wilt gebruiken om de verticale lijnen en de bars voor de gegevens die u weergeeft te laten zien.

Verticale vertalingen zijn zeer geschikt voor uw kaarten, omdat ze je helpen het gemakkelijker maken voor mensen om te begrijpen wat je probeert te laten zien. Als de gegevens in een grafiek dan kun je het makkelijker om te lezen, vooral als het een lange tekst. Verticale vertalingen kunt u ook ervoor zorgen dat de gegevens die u het in de grafiek wordt weergegeven op de juiste plaats.

Sommige van de dingen die je kunt doen met verticale vertalingen worden met de gegevens op twee verschillende manieren, zoals het gebruik van verticale vertalingen die anders aan weerszijden van een horizontale lijn zijn. U kunt ook verticale vertalingen waar men verticale lijn lager is dan de andere te gebruiken. Dit toont je de gemiddelde prijs verandering voor een bepaald punt of een reeks van punten.

Dit soort gegevens kunnen ook makkelijker te begrijpen zijn, omdat je in staat om de prijzen van de ene periode of een punt te zien naar een andere in data uit verschillende periodes zijn. Dit kan de kaart gemakkelijker te lezen en duidelijker te maken. Verticale vertalingen zijn een geweldige manier om uw grafieken bijgewerkt en nauwkeurig te houden.

.

Ook interessant

Vertalingen

* Horizontale Vertalingen - Deze worden gebruikt voor horizontale grafieken. Dit zou een horizontale lijn en een bar. Een horizontale lijn zou geven ...

Lees verder

Tolken

Hoe Vindt u de TolkenTolken worden gebruikt om tekst om te zetten in een ander type uitvoer. Ze helpen ook om een ​​taak te vereenvoudigen waarbij het ...

Lees verder

Vertaalbureaus

Door dit te doen, kunt u ervoor zorgen dat uw document of tekst nauwkeurig is. Aangezien de meeste mensen de taal spreken die wordt vertaald, kan het ...

Lees verder